dissabte, 12 de març del 2011

Croissanets express de Els fogons de la Bordeta


Aquesta és una molt bona opció per als diumenges mandrosos. És fàcil, ràpida i boníssima.
Vaig trobar aquesta recepta fa uns dies al blog de Els Fogons de la Bordeta, i com que mai m'havia atrevit a fer croissants, vaig pensar que aquest podia ser un primer pas.
La veritat és que van ser tot un èxit, així que gràcies a la Sandra i el Xavi, vam tenir un esmorzar ben bo.
Aquí podeu veure la recepta.

8 comentaris:

  1. Oooooh!! T'han quedat genials! Són ben bons recién fets, eh? Ara m'han vingut ganes de tronar-ne a menjar! :P
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. M'estan agafant unes ganes de fer-los... Tenen una pinta deliciosa. Demà em sembla que serà un diumenge d'aquells mandrosos... Petonets

    ResponElimina
  3. i no m'has guardat cap???? mira que us queden bé!!! els hauré de fer ja, perquè cada cop que algú els fa m,'entra una gana!!! petonetsssssssss

    ResponElimina
  4. Jo també en faré demà per esmorzar, tinc pasta de full a la nevera i xocolata, per descomptat!

    ResponElimina
  5. Jo els vaig fer la setmana passada però no els hi he dit, quin cap!

    ResponElimina
  6. M'encanten els croissants! I n'esmorzaria cada dia si no fos per aquests ditxosos quilos de més!
    Una abraçada,
    Mglòria

    ResponElimina