dijous, 24 de març del 2011
Tartaletes de poma
Fa dies que no tinc massa temps per cuinar, i com que tinc una mica de "mono", he optat per fer aquestes tartaletes ràpides de poma.
Avui m'han fet arribar aquesta recepta (gràcies Pepi) que es fa amb pasta de full i en una coca sencera, però com que a la nevera tenia encara unes quantes crestes per coure, he decidit canviar la pasta de full per la de les crestes i així fer tartaletes individuals. Què us sembla? oi que han quedat boniques?
Ingredients:
5 crestes (obleas)
1 poma Golden
sucre
mantega
melmelada d'albercoc
Preparació:
Posem la pasta de les crestes sobre una safata per anar al forn i en dobleguem una miqueta les bores.
Les empolsinem amb una mica de sucre, i a sobre hi anem posant la poma talladeta a grills ben fins. Tornem a empolsinar les tartaletes amb sucre i a sobre de tot hi posem un dauet de mantega.
Amb el forn prèviament escalfat a 200ºC, posem la safata a dins i deixem coure les tartaletes uns 20 minuts a la mateixa temperatura.
Just sortint del forn les pintem amb la melmelada d'albercoc i les deixem refredar.
Llestes i a punt per menjar!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
han quedat genials!!! que bones!!! jo en vull una per sopar!!! ;P petonets guapa
ResponEliminaSon perfectes!!!!oh hi ha poma...vaig radera!!!
ResponEliminaMolt boniques han quedat!! I segur que encara més bones! m'encanten aquestes receptes ràpides però que t'alegren un berenar! ;)
ResponEliminaPetonets
Sandra
Amb quina rapidesa has preparat aquestes tartaletes, t'asseguro que me les menjaria amb la mateixa rapidesa!
ResponEliminaHan quedat mooooolt boniques! No te n'ha pas sobrat alguna?
ResponEliminaQue fàcils!!! Mai se m'havia acudit fer-les amb les 2obleas". Tenen una pinta exquisita, les provaré segur....
ResponEliminaA mi em sembla que t'han quedat perfectes! M'encanten les postres amb poma, se m'ha fet la boca aigua!
ResponEliminaM'encanten han quedat magnífiques i que ràpides de fer. Ara ja he gastat les crestes però hi pensaré la propera vegada.
ResponEliminaGràcies per la idea
Boniques?? és poc! Han quedat perfectes! i a més tan ràpides de fer que donen ganes de posar-s'hi ara mateix! Això de tenir el "mono" et funciona molt bé eh? Petonets
ResponEliminaEm sembla molt bona idea substituir la pasta de full per les obleas, m' anoto la recepta.
ResponEliminaQuina bona idea utilitzar les crestes, és una recepta que es pot fer en un plis i que queda boníssima.
ResponEliminaM'encanta!
Ja ho crec!! T'han quedat sensacionals!! I segur que delicioses!
ResponEliminaPetons!
Ei, avui he fet aquestes tartaletes per berenar: boníssimes!!! Gràcies per compartir aquesta meravella de recepta!
ResponElimina