dijous, 17 de febrer del 2011
Guacamole de l'Aire
D'aquest Guacamole que avui us presento, jo en dic "Guacamole de l'Aire" perquè fa uns dies vam anar a dinar al restaurant Aire de Sant Feliu de Llobregat, i com a aperitiu vam demanar aquest Guacamole que ens va encantar perquè és una mica diferent als que havíem tastat fins ara.
Per qui no en conegui la recepta, el Guacamole és una preparació mexicana a base d'albocat, tomàquet, ceba i cilantre que es sol acompanyar de nachos o tortillas, però el "Guacamole de l'Aire" és una mica diferent i també molt bo.
Amb l'ajuda de la vista i del nostre paladar, vam anar descomposant els ingredients de la recepta per intentar fer-la a casa, i aquí en teniu el resultat.
Tasteu-lo! és boníssim!
Ingredients:
1 albocat
2 tomàquets d'amanir
Suc de 1/2 llimona
sal
pebre
oli d'oliva
Preparació:
Pelem l'albocat, en traiem el pinyol i el tallem a dauets ben petits.
Pelem els tomàquets, en traiem les llavors i els tallem també a dauets petits.
Ho salpebrem tot i ho amanim amb un bon raig d'oli d'oliva i el suc de llimona, i amb un parell de voltes serà a punt per menjar.
Es pot acompanyar de nachos que alhora ens serviran de cullereta.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
hola guapa! no m'agrada l'albocat, oooooooooo! però els nachos sí!!! quna facis la salseta de formatge me l'a`punto segur!!!! petonets
ResponEliminaÉs com un guacamole a dauets, oi? Ha de quedar boníssim, amb els nachos és un vici d'anar picant fins acabar-lo ;)
ResponEliminaHola!
ResponEliminaM´agrada molt el guacamole, es un no parar!Una amiga també ho fa així, però ella hi afegeix tonyina i ho posa dins una tortilla com si fos un burrito.
Anna
Abans no m'agradava gens l'alvocat i ara m'encanta. D'aquesta manera ha d'estar molt bo, tipus amanida.
ResponEliminaJudith: quina llàstima! tant bo que és! algún dia probaré de fer la salseta de formatge que dius.
ResponEliminaGemma: si que és un vici, ahir na vam parar fins que ens el vam cruspir tot!
Anna: Ah! m'agrada la idea de la tonyina, el proper dia ho probaré.
Coses de Llàbiro: tasta'l, t'agradarà segur.
Petonets per totes,
Elisabet
EL guacamole "normal" m'encanta i aquest estic segur de que també m'agradarà!
ResponEliminaNo n' he menjat mai de guacamole, però pels ingredients que porta i la pinta que fa, segur que aquest m' agradaria.
ResponEliminaHola Elisabet, bon dia!
ResponEliminaGràcies per la teva visita al meu bloc. Aquí em tens per anar seguint d'aprop la teva cuina. Doncs a mi m'encanta el guacamole amb o sene aire.. Aquest que presentes a dauets ha d'estar requetebó! Petonets
Cesc: A mi el guacamole normal també m'agrada, però des de que l'he tastat, aquest m'agrada més.
ResponEliminaAnnafs: l'has de tastar! menjat amb nachos és molt bo.
La cuina de l'Eri: Tot un plaer visitar-te. Fins aviat!!
Petons,
Elisabet
Ostres, amb el que m'encanta el guacamole... aquesta versió em xifla!!!
ResponEliminaEsperem que arribis a temps per la recepta del 15! :D
Petons maca
Sandra
Casi em fa vergonya dir-ho.. és que jo.. és que jo no he tastat mai aquest plat.
ResponEliminaM'apunto la recepta!
Una abraçada,
mglòria
PS: m'encanta aquesta nova lletra!!! D'on las tret????
Això s'ha de provar!
ResponEliminaSandra: Estic encantada de que t'agradi.
ResponEliminaMGlòria: dona.... l'has de tastar!!
Aquesta nova lletra està en les tipografies que pots escollir per al disseny del bloc.
Visc a la cuina: hi tant! és molt bo, ja ho veuràs.
Petons i fins aviat,
Elisabet