dijous, 17 de febrer del 2011

Guacamole de l'Aire


D'aquest Guacamole que avui us presento, jo en dic "Guacamole de l'Aire" perquè fa uns dies vam anar a dinar al restaurant Aire de Sant Feliu de Llobregat, i com a aperitiu vam demanar aquest Guacamole que ens va encantar perquè és una mica diferent als que havíem tastat fins ara.
Per qui no en conegui la recepta, el Guacamole és una preparació mexicana a base d'albocat, tomàquet, ceba i cilantre que es sol acompanyar de nachos o tortillas, però el "Guacamole de l'Aire" és una mica diferent i també molt bo.
Amb l'ajuda de la vista i del nostre paladar, vam anar descomposant els ingredients de la recepta per intentar fer-la a casa, i aquí en teniu el resultat.
Tasteu-lo! és boníssim!

Ingredients:
1 albocat
2 tomàquets d'amanir
Suc de 1/2 llimona
sal
pebre
oli d'oliva

Preparació:
Pelem l'albocat, en traiem el pinyol i el tallem a dauets ben petits.
Pelem els tomàquets, en traiem les llavors i els tallem també a dauets petits.
Ho salpebrem tot i ho amanim amb un bon raig d'oli d'oliva i el suc de llimona, i amb un parell de voltes serà a punt per menjar.
Es pot acompanyar de nachos que alhora ens serviran de cullereta.

13 comentaris:

  1. hola guapa! no m'agrada l'albocat, oooooooooo! però els nachos sí!!! quna facis la salseta de formatge me l'a`punto segur!!!! petonets

    ResponElimina
  2. És com un guacamole a dauets, oi? Ha de quedar boníssim, amb els nachos és un vici d'anar picant fins acabar-lo ;)

    ResponElimina
  3. Hola!
    M´agrada molt el guacamole, es un no parar!Una amiga també ho fa així, però ella hi afegeix tonyina i ho posa dins una tortilla com si fos un burrito.
    Anna

    ResponElimina
  4. Abans no m'agradava gens l'alvocat i ara m'encanta. D'aquesta manera ha d'estar molt bo, tipus amanida.

    ResponElimina
  5. Judith: quina llàstima! tant bo que és! algún dia probaré de fer la salseta de formatge que dius.
    Gemma: si que és un vici, ahir na vam parar fins que ens el vam cruspir tot!
    Anna: Ah! m'agrada la idea de la tonyina, el proper dia ho probaré.
    Coses de Llàbiro: tasta'l, t'agradarà segur.
    Petonets per totes,
    Elisabet

    ResponElimina
  6. EL guacamole "normal" m'encanta i aquest estic segur de que també m'agradarà!

    ResponElimina
  7. No n' he menjat mai de guacamole, però pels ingredients que porta i la pinta que fa, segur que aquest m' agradaria.

    ResponElimina
  8. Hola Elisabet, bon dia!
    Gràcies per la teva visita al meu bloc. Aquí em tens per anar seguint d'aprop la teva cuina. Doncs a mi m'encanta el guacamole amb o sene aire.. Aquest que presentes a dauets ha d'estar requetebó! Petonets

    ResponElimina
  9. Cesc: A mi el guacamole normal també m'agrada, però des de que l'he tastat, aquest m'agrada més.
    Annafs: l'has de tastar! menjat amb nachos és molt bo.
    La cuina de l'Eri: Tot un plaer visitar-te. Fins aviat!!
    Petons,
    Elisabet

    ResponElimina
  10. Ostres, amb el que m'encanta el guacamole... aquesta versió em xifla!!!
    Esperem que arribis a temps per la recepta del 15! :D
    Petons maca
    Sandra

    ResponElimina
  11. Casi em fa vergonya dir-ho.. és que jo.. és que jo no he tastat mai aquest plat.
    M'apunto la recepta!
    Una abraçada,
    mglòria

    PS: m'encanta aquesta nova lletra!!! D'on las tret????

    ResponElimina
  12. Sandra: Estic encantada de que t'agradi.
    MGlòria: dona.... l'has de tastar!!
    Aquesta nova lletra està en les tipografies que pots escollir per al disseny del bloc.
    Visc a la cuina: hi tant! és molt bo, ja ho veuràs.
    Petons i fins aviat,
    Elisabet

    ResponElimina