diumenge, 30 de gener de 2011

Pollastre i conill amb taronja i salsa de soja


Avui m'he llevat d'hora, perquè si no, no hi ha manera de tenir una estoneta per mi!.... i ja veurem si tinc temps d'acabar d'escriure aquest post ;-)

Aquesta recepta que avui us presento, la vaig treure del llibre "La cuina salvavides" de la Mireia Carbó, tot i que ella la fa només amb pollastre i jo vaig decidir fer servir pollastre i conill.
Ella mateixa recomana fer servir altres melmelades per a elaborar diferents variants de la recepta, així que la podem fer unes quantes vegades sense repetir el gust!

Ingredients:
2 cuixes de pollastre sense pell
1/2 conill
2 taronges
100 ml de salsa de soja
2 cullerades de melmelada de taronja amarga
1 gra d'all (opcional)
2 cullerades de sucre
sal i pebre

Preparació:
Per començar, pelem l'all i el piquem ben petitó i el reservem en un bol on hi afegirem el suc de les dues taronges, la melmelada, el sucre i la salsa de soja. Ho barregem bé.
En una safata que pugui anar al forn hi posem el pollastre i el conill prèviament salpebrats i els cobrim amb la barreja anterior. Ho deixarem en masseració com a mínim 1/2 hora.
Passat aquest temps escalfarem el forn a 180ºC amb escalfor a dalt i a baix i courem les carns junt amb l'adob durant 25 minuts aproximadament o fins que sigui cuit i daurat.

Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Mmmm...quines ganes! Avui curiosament he fet també una recepta amb melmelada, la veritat és que donen molt de joc i surten uns plats ben bons. M'apunto la teva recepta! Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  2. Una recepta exquisita! ...si no fos pel conill... aviat ho comprendrás!
    Un petó Elisabet!
    Mglòria

    ResponElimina
  3. Molt bona recepta! Segur que la salsa de soja li dóna un toc deliciós..

    ResponElimina
  4. Si que és bona, la veritat!
    Gràcies a totes per els vostres comentaris.
    Fins aviat!
    Elisabet

    ResponElimina
  5. Elisabet, aquesta recepta és boníssima!! Com totes les de la Mireia Carbó! :)
    Petons!

    ResponElimina