dissabte, 15 de gener del 2011

Bescuit de torró amb xocolata fosa


Avui em ve de gust presentar-vos aquesta recepta de bescuit de torró de Xixona, que és perfecte per acabar amb les existències de torró que han quedat per casa després de festes. Així, d'una sola vegada acabem amb les temptacions! (i acabem d'arrodonir el sobrepès je,je...).
Amb aquesta recepta, participo al concurs !Aprovéchame! de !Sano y de rechupete!.

Ingredients:
1 litre de crema de llet per muntar
4 rovells d'ou
300 gr de sucre
1 barra de torró de Xixona
200 gr de xocolata negra
30 gr de mantega

Preparació:
Batem la crema de llet amb 250 gr de sucre fins a aconseguir muntar-la i la reservem.
En un bol, hi posem 50 gr de sucre junt amb els rovells d'ou i ho batem bé fins a aconseguir una crema blanca.
Seguidament, hi afegim la nata muntada i el torró de Xixona que ja tindrem ratllat.
Ho barregem tot bé, i repartim la preparació en motlles individuals que deixarem al congelador d'un dia per l'altre.
Per presentar els postres, desfem la xocolata al bany maria juntament amb la mantega i quan sigui a punt servirem el bescuit amb la xocolata calenta per sobre.
És boníssim!

13 comentaris:

  1. Aquesta recepta me l'enduc per acabar amb els torrons que encara em ronden, crec que és una bona opció per un sopar que tinc la setmana que ve! ;)

    ResponElimina
  2. una bona manera d'aprofitar el torró!!! per què no presentes la recepta al concurs de la Laube de Sano y de rechupete???? 8) petonets!!!!

    ResponElimina
  3. Magnífic!!!
    Millor que el torró!
    Una abraçada,
    Gourmenderies

    ResponElimina
  4. Els fogons de la Bordeta: ja veuràs com agradarà molt!
    Judith: gràcies! ara ho faré. Serà la primera vegada que participo en un concurs culinari. Petons.
    M Glòria: Hi tant! molt millor que el torró! A mi no m'agrada massa el torró de Xixona, però si aquest bescuit.
    Gràcies per els vostres comentaris.
    Fins aviat,
    Elisabet

    ResponElimina
  5. Molt bona idea!Jo també havia pensat una cosa semblant amb formatge, a veure si em dona temps!;)

    ResponElimina
  6. Qué rico!. Anda que no le estamos sacando rendimiento a las tabletas de turrón que nos quedan dando vuelta por casa, verdad?.
    Gracias por participar.
    Un besote

    ResponElimina
  7. Quina recepta més bonaaaaaa!!!!M'encanta. Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  8. Molt bona idea per acabar les restes de torró!! I amb la xocolata fosa... mmmm!
    Petons!

    ResponElimina
  9. Aquest any el provaré, en tinc unes ganes...

    ResponElimina
  10. Ideal per aprofitar el torró!. Jo també he publicat un flam per reciclar-lo.

    ResponElimina
  11. Hola, hola!
    Et deixo aquest comentari per dir-te que hem afegit el teu bloc al directori de bitàcoles de cuina en català que tenim al nostre bloc, Olleta de verdures.
    Si no et fa gràcia ser-hi, si us plau digue'ns-ho, que no ens agradaria tenir-te a desgrat!!!

    Per cert, vaig a donar-li un cop d'ull al bloc, que té molt bona pinta! ;-)

    SAlut!

    ResponElimina
  12. Gràcies! que bé!!! Hi tant que em fa il·lusió!
    Fa molt poc temps que tinc el bloc i vaig fent a poquet a poquet, així que m'encanta que us hagi agradat.
    Gràcies! de debò!
    Una abraçada,
    Elisabet

    ResponElimina
  13. M'encanten les postres per aprofitar les sobres de torró ;)

    ResponElimina