
Aquest mes, la proposta de Film & Food és el creuament de receptes amb xocolata entre tots els participants.
A mi m'ha tocat la recepta de Brownie de Ribereña del blog La cocina naranja.
És una recepta que fa molt de temps que tenia pendent i que no havia fet mai, així que, per començar, he escollit aquesta que és senzilla però eficaç:
Ingredients:
125 gr de xocolata per a postres
125 gr de sucre
100 gr de mantega
80 gr de farina
1 culleradeta de llevat en pols
3 ous
Preparació:
Trossegem la xocolata ben petita, la posem en un bol juntament amb la mantega i la fem desfer dins el microones en diverses tongades. Primer un minut a mitja potència, la remenem i repetim la operació en intervals de 30 segons fins que quedi totalment desfeta.
En un bol més gran, hi barregem els ous amb el sucre fins a aconseguir una barreja blanca i esponjosa. A continuació, hi afegim la xocolata i ho barregem bé.
Per últim, hi incorporem la farina i el llevat, i un cop barrejat, ho aboquem al motlle que prèviament haurem untat amb mantega i empolsinat amb farina.
El coem al microones durant 6 minuts a màxima potència i el deixem reposar dins del microones durant cinc minuts més.
El podem servir lleugerament tebi i acompanyat d'un bon gelat de vainilla.
Espero que us agradi.
Què bo amb una mica de gelat!! Amb aquestes perletes de tres xocolates queda molt maco!!! Segur que li encanta la teva recepta. Petonets
ResponEliminaque buena pinta tiene , yo lo e hecho dos veces y me ha quedado seco , me apuntaré tu receta, besitos de cocina con catalina
ResponEliminaAvui la cosa va de brownies, eh? jejeje T'ha quedat genial!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Donc si que t´ha quedat molt bé!!!el brownie m´grada molt i les boletes queden molt bé. Petons
ResponEliminajo vull un trosset!!!!! a veure si no ets tan cara de veure, eh'??? petonets guapa
ResponEliminaMoltes gràcies per aquesta magnífica aportació!! quin brownie més esponjós!! m'encanta!
ResponEliminaUn petó enormee
T'ha quedat sensacional! Ara mateix me'n menjaria un trosset per esmorzar ;)
ResponEliminammmmm.... que buena pinta!! Nunca he hecho uno, y el tuyo tiene que estar riquísimo, me has animado a intentarlo, te he cogido la receta!! Gracias por compartirla!
ResponElimina