dimecres, 24 de novembre de 2010

La pizza inventada


A casa ens agraden molt les pizzes, i gairebé cada divendres al vespre en mengem.
Ja s´ha convertit en un costum.
Aquesta vegada, vaig anar incorporant ingredients segons el que trobava a la nevera i el resultat ens va agradar molt.

Ingredients:
Massa de pizza fina ( jo en aquest cas vaig fer servir la de Buitoni)
1 ceba
1 carbassó
1 poma petita
1 bratsburt
8 olives sense pinyol
150gr de formatge Gruyère ratllat

Preparació:
En una paella amb una mica d'oli, sofregim la ceba i el carbassó tallats a dauets petits, fins que es comencin a estovar. Després hi incorporem la poma, també a dauets i ho deixem coure tot junt durant 8 o 10 minuts a foc suau.
Ara és el moment d´afegir el bratsburt trinxadet i deixar que es dauri una mica.
Per últim hi incorporem les olives tallades ben petites i ho barrejarem tot.
Escampem tota aquesta preparació per sobre de la massa de pizza i hi posem el formatge ratllat per sobre .
Coem la pizza uns 10 minuts al forn a 200ºC i ja serà llesta per menjar.

A nosaltres ens va agradar molt el contrast d'ingredients en cada mossegada.
Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada