Aquest és un pastís que no costa massa de fer i és boníssim. És esponjós i te un toc d'espècies que combinades amb el frosting de vainilla mmmmmm.....
Ingredients:
50 g de farina
1 sobre de llevat Royal
1/2 cullerada de canyella, gingebre i nou moscada.
Un pessic de sal
2 ous petits
1/2 culleradeta d'aroma de vainilla
100 g de sucre
75 g de moniato cuit
Per fer el "frosting":
200 g de formatge mascarpone
2 cullerades de llet
50 g de sucre llustre
1 culleradeta d'aroma de vainilla
1/2 culleradeta de canyella en pols
Preparació:
Preescalfem el forn a 175ºC.
Folrem amb paper parafinat el fons d'un motlle de Plum Cake.
Tamisem la farina, el llevat, les espècies i la sal.
En un bol, batem els ous amb la vainilla i el sucre. Afegim el moniato triturat, barregem bé i afegim la farina. Tornem a barrejar fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Aboquem la preparació al motlle i el posem al forn a 175ºC durant 20 minuts aproximadament.
Un cop cuit, desenganxem les parets del motlle i el deixem reposar 5 minuts més. Després, amb molt de comte el desmotllem completament sobre una reixeta.
S'ha d'anar amb molt de comte perquè és un pastís molt tou i es podria trencar amb facilitat.
Mentre es refreda, preparem el "frosting" barrejant tots els ingredients amb un batedor manual però sense batre amb força, simplement per integrar els ingredients i aconseguir una crema.
Quan el pastís estigui completament fred, el cobrirem amb aquesta crema i el decorarem amb una mica de moniato ratllat.
Doncs a mi que m'encanta el moniato, segur que també m'agradaria molt!
ResponEliminarecorda els típics pastissos de pastanaga, oi?
Tipus el carrot cake, veritat?
ResponEliminaNo sóc massa amant del moniato, però segur que així, en coc, m'agradaria!
PTNTS
Dolça
Hola,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 26000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
Hola,
ResponEliminaAquesta recepta té molt bona pinta!. No fa gaire que vaig descobrir el teu bloc, i m'agrada molt. Per això t'he deixat un premi al meu bloc e-cuina (http://www.e-cuina.blogspot.com.es).
Una abraçada,
Marta
Moltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)
ResponElimina