
Últimament no tinc massa temps per dedicar a la cuina, així que, hem d'improvisar plats ràpids i diferents però alhora gustosos i complerts.
Se'm va acudir que aquesta amanida amb una mica de tot el que hi havia pel rebost i la fruitera em podia solucionar un sopar sense massa tràfecs. Ens va agradar molt.
Ingredients:
Fulles de ruca
Un pot de llenties
Un grapat de nous
1 poma Fuji
1 pastanaga
Formatge Feta
Anxoves
Preparació:
Rentem i deixem eixugar les fulles de ruca.
Pelem i tallem la pastanaga a daus ben petits.
Pelem i tallem la poma a daus ben petits, i el mateix amb el formatge Feta i les anxoves.
En un bol, barregem la pastanaga, la poma, el formatge, les anxoves i les llenties fins que tot estigui ben integrat.
Agafem un motlle i el disposem al centre del plat per omplir-lo amb la barreja, i un cop ple, el treiem amb cura per que no es desmunti.
Posem les fulles de ruca al voltant i ho decorem amb unes quantes nous.
Una vinagreta de mel serà el complement perfecte per aquesta amanida!
Les amanidetes de llenties són boníssimes, i si són fruit de la improvisació sempre queden bé!
ResponEliminaPetonets
Sandra
A l´estiu en faig moltes i a la vinagreta sempre li poso mel...ummm!!!petons
ResponEliminam'encanten aquest tipus d'amanida!!!! una foto molt maca. Petonets
ResponEliminaDoncs has fet una combinació fantàstica. Aquestes amanides d'aprofitament sempre surten genials! A mi les llenties en amanida m'agraden molt. Petonets
ResponEliminaSempre dic que les llenties m'agraden molt més en amanides que no pas estofades... Un plat ràpid i molt saludable!
ResponEliminaLes llenties són de les llegums que més m'agraden!! I aquesta amanida d'aprofitament em sembla deliciosa!
ResponEliminaM'encanta i també m'ha agradat molt la presentació.
ResponEliminaJo també tinc pendent de penjar una amanida però és de cigrons. Estic com tu: poc temps però s'ha de menjar bé i ja paro que t'estic donant un rotllo!!!!!!!!!!!
Molts petonets.
Amb una amanida com aquesta, visca la cuina de rampoina!
ResponEliminaUna proposta perfecta i saborosa per donar-li sortida a unes llenties avorrides que tinc.
ResponEliminaMmmm! M'encanten les amanides fresques de llenties. Jo en faig una amb panses i menta que queda boníssima. La teva t'ha quedat molt ben presentada...
ResponEliminaMe'n vaig a fer un tomb pel teu blog que crec que és el ptrimer cop que hi aterro!
Salutacions!
La Taula d'en Bernat
Hola!! M'ha encantat l'amanida!! A m'he mare l'hi aniria perfecte, falta de ferro, i amb les llenties, la poma i el formatge que ens encanta. És perfecte!! La probaré.
ResponEliminaMolts petons
Les llenties m'encanten i a l'estiu és com més m'agraden!
ResponEliminaPetons!
Me ha gustado mucho tu ensalada, en verano Yo las hago con todo tipo de legumbres y me parecen una estupenda manera de comerlas.
ResponEliminaTe invito a visitar mi blog donde te espera la receta de tu "Tarta Sacher" de Film & Food, espero que te guste.
http://hoycocinavivi.blogspot.com/2011/05/tarta-sacher-para-elisabet-de-tots-la.html
Un beso desde Hoy cocina Vivi.